innovative solutions for development

Elkészült a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. általi támogatásnak köszönhetően a forrásszerzési és pályázati programcsomag a szakközépiskolások számára

2020.01.03 12:59

A dunaszerdahelyi Danube EuroConsulting Kft. a „Gyakorlati szakmai tananyagfejlesztés és oktatás tehetséggondozással egybekötve a felvidéki kereskedelmi és vidékfejlesztési szakközépiskolákban“ című pályázatának keretében elkészült a „Forrásszerzés és pályázatíró tanfolyam” programcsomag, melynek elsődleges célkitűzése az, hogy a diákok elsajátítsák a különböző pénzügyi forrásokhoz, alapokhoz kapcsolódó alapvető ismereteket és pályázatírási technikákat, gyakorlati készség szintjén pedig begyakorolják a hatékony módszereket, amelyek alapján képesek lesznek sikeres pályázati dokumentációt készíteni különböző támogatások lehívására.

A think-tank 2020 márciusában a nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia 100 diákjának tart gyakorlati szakmai képzést – mutatja be a programcsomagokat 4 órában.

A programcsomag ezen a linken érhető el:

https://www.dropbox.com/s/5ccyesxmamet414/Forrasszerzes%20es%20palyazatiro%20programcsomag%20FV01.pdf?dl=0

A Danube EuroConsulting Kft. várja más iskolák jelentkezését is, örömmel elmennek más szlovákiai magyar középiskolába is bemutatni a programcsomagot a pályázatok világáról és a forrásszerzés gyakorlati környezetéről.